Categories
Blog Dezvoltare personala La psiholog

Cosmetică pentru suflet

                Cine sunt? De ce sunt aici? Încotro mă îndrept? De ce mă simt neliniștită și nelalocul meu?, sunt câteva dintre întrebările cu care m-am confruntat în ultimii patru ani. Iar formarea în psihoterapie mi-a demonstrat că, cu cât ne înfruntăm mai mult conflictele, cu cât ne privim mai curajos neliniștile, cu cât săpăm mai mult după propriile resurse, cu atât câștigăm mai multă libertate și putere interioară.

              Atunci când avem curaj să ne uităm spre noi înșine, ajungem mai aproape de Sinele nostru. Iar Sinele ăsta… nu e altceva decât o ceapă de pe care dăm jos câte o coajă ca să ajungem la următoarea și apoi la următoarea și la următoarea… Și cu fiecare strat nou descoperit devenim mai împăcați cu noi înșine, găsim răspunsuri noi la întrebări esențiale și  ne punem altele și mai importante.

              Doar astfel putem crea liniște interioară, libertate, naturalețe și semnificație. Cu cât ajungem mai aproape de miez, cu atât ne manifestăm mai autentic, mai expresiv și mai semnificativ pentru lumea în care trăim.

             cosmetică pentru sufletÎndepărtarea straturilor ne face să renaștem neîncetat. Este ca un tratament cosmetic pentru suflet, uneori cam dureros, dar întinerirea este garantată! 🙂

Și pentru eficieță maximă, tot ce avem de făcut, de fapt, este să rămânem deschiși și curioși în fața acestei dezveliri continue.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *