Psihoterapie

Psihoterapia poate veni în întâmpinarea noastră mai ales atunci când trecem prin schimbări mari în viață. În fiecare nouă etapă ne punem întrebări despre valorile noastre, despre identitatea noastră și despre sensul și semnificația vieții noastre.

Psihoterapie pentru părinți

”Cine sunt eu după ce am devenit mamă? De ce sunt atât de furioasă? De ce sunt atât de tristă când ar trebui să fiu cea mai fericită? O să mă mai simt iar ca înainte? O să-mi mai găsesc un echilibru? ”

Părinția vine la pachet cu o grămadă de dileme, vinovății, amintiri și mai ales emoții puternice pentru că părinții trec printr-o transformare puternică în primii ani iar aceasta este o oportunitate pentru clarificare și creștere.

Psihoterapia te poate ajuta să înțelegi ce se întâmplă cu stările tale emoționale puternice, ce se întâmplă în relația dintre tine și copilașul tău în momente dificile și ce s-a schimbat la felul în care vezi lumea de când ai devenit părinte.

Vei avea parte de mai multă liniște interioară, claritate și relații apropiate mai împlinitoare. 

Sună acum la 0728049679 pentru programarea primei ședințe.

Psihoterapie pentru doliu

Atunci când pierdem pe cineva drag trecem printr-o perioadă de doliu caracterizată de tristețe, furie, vinovăție și negocieri cu noi înșine.

Pe lângă durere este și o schimbare imensă prin care trecem și care ne va aduce iar în conștiință întrebările cele mai importante despre viață.

Psihoterapia poate oferi alinare și clarificare.

Sună acum la 0728049679

Psihoterapie pentru autocunoaștere

Uneori observăm că reacțiile noastre nu au sens, ne simțim confuzi sau am vrea să reacționăm diferit de cum o facem, sau nu ne putem decide între două variante importante în privința carierei sau a vieții personale. Pentru astfel de dificultăți psihoterapia îți poate oferi perspective noi astfel încât să înțelegi lucrurile diferit, să ai parte de mai multă claritate și să dai noi sensuri experiențelor vieții tale.

Pentru o programare sună la 0728049679

Psihoterapie pentru îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți

Cei mai mulți dintre noi avem dificultăți în relații. Și fie că au devenit copleșitoare, fie că ne-am decis să facem o schimbare în modul în care relaționăm cu cei din jur pentru că am realizat cât de mult contează relațiile din viața noastră, psihoterapia ne poate ajuta.

În psihoterapie, această nouă relație, avem ocazia să învățăm despre noi înșine și despre celălalt și să experimentăm noi moduri de a interacționa. În ședințe ne observăm reacțiile, ne conștientizăm emoțiile, ajustăm dialogul, negociem limitele și nevoile pentru a apoi să ducem mai departe toate acestea și în alte relații din viața noastră.

Sună acum la 0728049679