Ateliere de mindfulness

Practicăm cele mai actuale tehnici de autocunoaștere și dezvoltare personală și le transformăm în instrumente de igienă mentală și emoțională, pe care le poți folosi singur, în viața ta de zi cu zi.

Atelierele de meditație și mindfulness sunt compuse din exerciții practice pentru dezvoltarea unei stări de introspecție, relaxare și conștientizare lărgită.

”Mindfulness” este o stare mentală caracterizată de atenție sporită, curiozitate și acceptare a experienței momentului prezent. Aceasta ne ajută să devenim mai conștienți de noi îșine și astfel mai capabili să ne acceptăm, să fim mai liberi și să ne trăim mai asumat viața.

Practicile mindfulness au izvorât din obiceiuri spirituale antice care sunt azi studiate și adaptate societății noastre moderne de psihologia și medicina contemporană. Aceste practici au fost studiate riguros și introduse in psihologia vestică de Prof. dr. Jon Kabat-Zinn (professor emerit, Universitatea Massachusetts. În ultimii 20 de ani au fost dezvoltate numeroase programe de reducerea stresului, de combaterea depresiei și de creștere a stării de bine, bazate pe ele.

Îl consider cel mai bun și mai accesibil instrument de autocunoaștere și dezvoltare personală, și chiar o metodă de a avea o iginenă mentală și emoțională zilnică. Starea de mindfulness este benefică pentru lărgirea perspectivelor, a capacității de accesare a resurselor interioare și de gestionare a emoțiilor și pentru creșterea calității vieții.

Ateliere care urmează sau sunt în desfășurare:

Mindfulness și autocunoaștere – septembrie 2016

Ateliere trecute:

Atelier de mindfulness pentru reducerea anxietății, 2016

Mindful lifestyle, octombrie-noiembrie 2015 

O vară mindful iunie-iulie 2015 

O lună de mindfulness, mai-iunie 2015