O lună de mindfulness

”Totul începe și se termină în mintea ta. Gândurile cărora le dai putere au putere asupra ta.”

 

mindfulness timisoara

UPDATE: Vă anunțăm cu bucurie că din 16 mai vom începe o nouă serie a Lunii de Mindfulness. Pentru a vă înscrie la atelierul “Introducere în mindfulness” (16 mai) vă rugăm să ne contactați la adresa de mail ateliere@arminda.ro sau la nr. de tel. 0761 632 402 până în data de 15 mai cel târziu.

 

Ritmul vieții de azi ne dezvață de anumite obiceiuri care odată erau instinctive și ne ajutau să păstrăm un echilibru mental și emoțional. Faptul că suntem copleșiți de gânduri sau emoții, că avem o capacitate de concentrare mai mică, o alimentație dezordonată sau compulsivă, mai puțin chef sau curaj pentru a interacționa cu ceilalți, sau ne simțim singuri, toate sunt semne ale unei prezențe și conștiențe reduse.

Astăzi avem nevoie de o igienă mentală și emoțională continuă și intenționată atât pentru a preveni îmbolnăvirea cât și pentru a crește starea de bine generală.

Prin programul “O lună de mindfulness” îți propunem practicarea unor exerciții care dezvoltă o stare de conștientizare crescută, caracterizată prin acceptare și curiozitate în fața vieții. Aceasta este baza capacității noastre de relaxare, creativitate, concentrare, având efecte pozitive asupra stării noastre de funcționare globale.

Îți oferim posibilitatea de a pune în practică tehnici de mindfulness și de a-ți crea din asta o obișnuință sănătoasă.mindfulness timisoara

Contribuție pentru participare:
-35 de lei / fiecare atelier
– sau 150 de lei / întregul program de 5 întâlniri dacă este achitat integral la finalul primului atelier introductiv

Pentru înscriere trimiteți-i un mail Andrei pe adresa: ateliere@arminda.ro
Puteți găsi evenimentul nostru și pe Facebook aici.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *