Grup de suport și mindfulness pentru gravide

 

nastere naturala

Întâlnirile ne oferă ocazia să ne conectăm cu alte persoane care se află într-o situație similară și să lucrăm împreună pentru a ne simți mai bine cu noua stare pe care o experimentăm. Exercițiile practicate la fiecare întâlnire sunt concepute și pentru a ne pregăti pentru o naștere naturala mai plăcută.

Este un loc în care putem împărtăși surprizele aduse de sarcină și putem învăța cum să gestionăm mai ușor dificultățile prin exerciții de mindfulness, meditație și imaginație.

Acestea ne pot ajuta să reducem stresul, anxietatea, să ne simțim mai bine în corpul nostru și să devenim mai rezistente. Atelierele vor îmbina un fond muzical de relaxare cu suportul grupului și cu exercițiile de relaxare.

Beneficii ale exercițiilor de mindfulness:

-reduc stresul
-reduc neliniștea interioară
-cresc toleranța la durere
-duc la scăderea emoțiilor negative
-îmbunătățesc experiența nașterii
-diminuează nivelul de frică privind nașterea
-îmbunătățesc strategiile de gestionare a emoțiilor
-ne ajută să creștem stările pozitive pe care le trăim
-ne ajută să ne relaxăm și să dormim mai bine
-duc la o experiență a nașterii mai pozitivă
-pot contribui la îmbunătățirea relației cu copilul tău chiar și după naștere

Starea de mindfulness este o stare de atenție sporită față de experiențele momentului prezent. Exercițiile sunt inspirate din practicile budiste de meditație și sunt adaptate de profesioniștii din domeniul sănătății mintale ai lumii moderne occidentale. Acestea sunt folosite ca practici de igienă mintală și emoțională și sunt adesea incluse în practicile psihoterapeutice.

Exercițiile ne eliberează mintea de gândurile zilnice și ne conectează profund la corpul nostru și la capacitatea noastră de a ne relaxa. Vom exersa folosirea atenției, respirației și imaginației astfel încât, fiecare dintre noi să le poată apoi accesa și folosi în orice moment dorește, atât în intimitatea propriului cămin, cât și în momente de intensitate maximă, precum nașterea.

Te aștept să exersăm împreună în fiecare luni de la ora 18, la ora 20. Ne vom întâlni începând cu 7 noiembrie și vom continua până înainte de sărbătorile de iarnă.

Participarea costă 50 de lei pe întâlnire și îți recomand să vii îmbrăcată cu haine cât mai comode.

Pentru înscriere sau alte informații mă găsești la 0728 04 96 79 sau la contact@arminda.ro