Mindfulness pentru reducerea anxietății

Te invit la o serie de ateliere de mindfulness pentru reducerea anxietății.

Noi, cei care suferim de anxietate, știm cum e să avem o neliniște interioară constantă și nefondată care ne sâcâie chiar și în cele mai linștitoare locuri de pe planetă. O excursie în natură poate fi plină de pericole necunoscute, o relaxare la munte ne cere o țigară, o bere sau orice activitate care să ne distragă atenția de la agitația interioară. Cât despre un examen sau un interviu, să nu mai zic! Ba ne spune mintea că nu suntem destul de buni, ba că există tot felul de pericole pe care trebuie să le prevenim. Uneori chiar am băga mâna-n foc că ne sfârșim în următoarea secundă.

Anxietatea și atacurile de panică care ne fac viața mai grea pot fi reduse sau chiar înlăturate.

O viață dominată de frică este o viață trăită pe jumătate. O neliniște interioară care ne îndeamnă să ne ferim mereu de pericole imaginate, ne îngrădește libertatea și ne reduce capacitatea de a ne bucura de viață.

Starea de mindfulness ne aduce mai în contact cu simțurile noastre, cu capacitatea noastră de trăi în realitatea de aicib9bf1b582c7761331fbafb9af0b4df01 și acum. Ne eliberează de constrângerile imaginate și de automatismele învățate. Astfel, putem deveni mai liberi și mai curajoși.

Te invit la un exercițiu al minții pentru o viață mai liberă și mai împlinită.

Atelierele vor consta în:

  • meditație
  • exerciții de mindfulness care pot fi integrate în viața de zi cu zi
  • exerciții de introspecție și autoreflecție
  • discuții în grup

În fiecare marți de la ora 19 la 21.

Preț: 50 de lei pe sesiune.

Pentru înscriere te rog să mă contactezi la numarul 0728 04 96 79 sau la contact@arminda.ro.

 

Te aștept cu drag,

Psiholog și psihoterapeut, Arșoi Arminda Iulia