Furia și alte emoții

”Identificând norii și vânturile, nu vom mai lăsa furtunile să se stârnească și să facă legea în familia noastră.” Izabelle Filliozat

Atunci când ajungem să fim mame, viața devine mult mai intensă. În medie, nu suntem mai fericite sau mai deprimate decât semenii noștri fără copii, dar avem mai multe momente de fericire intensă, furie intensă sau groază. Trăim ”la maxim” în fiecare zi și adeseori ne simțim copleșite, depășite de situație sau pur și simplu furioase. Uneori emoțiile noastre sunt disproporționate sau neadecvate situației și nu ne dăm seama de unde vin.

– Ce cauzează aceste emoții?
– Cât sunt despre prezent și cât sunt despre trecut?
– De unde vin reacțiile noastre automate la comportamentele copiilor?

Dacă vrei să devii mai conștientă de emoțiile și de automatismele tale din rolul de mamă, te aștept la un atelier de autocunoaștere dedicat emoțiilor. Te voi ghida prin exerciții de autoreflecție, meditație și jocuri de grup spre o mai bună conștientizare a emoțiilor, a comportamentelor automate și a nevoilor din spate.

Numele meu este Arminda Roșu, sunt psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Pozitivă, specializare în traumă prin terapia EMDR și mamă de 3 ani. Nu cred că ce nu ne omoară ne face mai puternici dar cred că fiecare etapă foarte dificilă din viață poate fi o oportunitate pentru autocunoaștere și creștere.

Am început să țin ateliere de autocunoaștere și mindfulness în urmă cu 6 ani, iar după ce am fost inițiată în tainele mămiciei mi-am dat seama cât de utile ar fi astfel de întâlniri pentru mamele la început de drum.

Durată: 2 h
Număr maxim de participanți: 8
Atelier dedicat mamelor
Preț: 60 lei/pers

Unde? Ludoteca Habarnam, Str. Gavril Musicescu 39A

Când? 7 martie 2020, 10:00-12:00

Rezerva-ți locul acum printr-un mesaj în chatbox sau email la contact@arminda.ro